Lekdetectie in Utrecht nodig? Bel

Daklekkage? Wij kunnen het verhelpen!

Het is nooit leuk om te constateren dat u een lekkage aan uw dak heeft. Aangezien uw dak het meeste (regen)water van uw huis te verwerken krijgt is het een vervelende plek om een lek te hebben. Zelfs een kleine lekkage op uw dak kan op den duur een grote schade tot gevolg hebben. Water vindt namelijk al zijn weg. Kleine openingen of de zuigende werking van bepaalde materialen zorgen er zelfs voor dat het water (vocht) omhoog kan "kruipen".

Een nadeel van daklekkage kan zijn dat een klein lek behoorlijk lang onopgemerkt kan blijven. Uw dakbeschot of isolatiemateriaal kan namelijk een groot deel van het binnengedrongen water op hebben gezogen voordat er eindelijk zichtbaar is dat uw dak lekt. Voor u het weet heeft u hierdoor een lekkage op uw gehele zolder.

Als lekdetectie expert weten wij dat er een aantal plaatsen op uw dak zijn waar sneller lekkage kan ontstaan. In de onderstaande opsomming zullen wij er een aantal voor u vermelden:

  • Uw nokpannen en dakpannen
  • Een (velux)dakraam of lichtkoepel
  • Opbouw of dakkapel
  • Dakgoot
  • Slechte loodslab
  • Plat dak of bitumen delen
  • Schoorsteen
  • Bevestiging zonnepanelen

Door het grote aantal plaatsen waarop uw dak kan gaan lekken is het altijd verstandig om een vakman in te schakelen die u kan helpen bij het opsporen en de reparatie van de lekkage. Het is namelijk onverstandig wanneer u zelf op zoek gaat naar een lek van uw dak. Met name bij een schuin dak is dit een gevaarlijke onderneming die u beter aan de specialisten kunt overlaten.

Hulp bij daklekkage?

MTT is een lekdetectiebedrijf dat gespecialiseerd is in het opsporen en repareren van daken. Wij vinden elk lek of het nu gaat om een pannendak of plat dak. Onze medewerkers kunnen door hun uitgebreide ervaring en hightech apparatuur snel de oorzaak van uw lek vinden. Vervolgens kunnen zij het lek en de ontstane schade voor u repareren.

Kosten daklekkage

Om de kosten voor uw daklekkage hoeft u zich gelukkig ook geen zorgen te maken. Wij zijn de goedkoopste lekdetectie specialist in Utrecht en omgeving. Vermoed u een lek op uw dak, neem dan nu nog contact op!

daklekkage afbeelding