Lekdetectie in Utrecht nodig? Bel

Wat te doen bij leiding lekkage?

Indien u een lek in één van uw leidingen ontdekt, dan is het belangrijk dat u als eerste de toevoer van de betreffende leiding af sluit. Door het afsluiten van de toevoer voorkomt u uitbreiding van de lekkage en op deze manier beperkt u eventuele gevolgschade van de lekkage.


Opsporen leiding lekkage

Nu u heeft geconstateerd dat u een lekkende leiding heeft is het belangrijk om de exacte bron van het lek te traceren. In veel gevallen is dat een opgave die u zelf niet gemakkelijk kunt uitvoeren. Zeker bij het opsporen van een waterleiding lekkage is dit een behoorlijke uitdaging.

De bron van een waterlekkage kan namelijk op een compleet andere plaats zitten dan de zichtbare vochtvlekken op uw muur of plafond. Om deze reden is het daarom altijd verstandig om een vakman in te schakelen die de oorsprong van het lek zeer nauwkeurig kan vaststellen. Mocht u overigens een lekkage hebben achter de watermeter, dan is het zaak dat u contact opneemt met uw waterleverancier. Zij zijn verantwoordelijk voor lekkage voor de meter.

Lekdetectie en reparatie

Indien u ons inschakelt, dan sporen wij uw lek op middels onze geavanceerde detectie apparatuur zonder dat wij daarvoor enig breekwerk hoeven uit te voeren. Zodra het lek is gevonden kunnen wij dit voor u repareren en er tevens voor zorgen dat de ontstane schade weer keurig wordt weggewerkt.

Voor opsporing en het repareren van uw lekkage kunt u ons altijd inschakelen. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft en zijn altijd snel ter plaatsen.

Bent u voor uw lekkage verzekerd, dan verzorgen wij een schade rapportage die u kunt gebruiken bij het indienen van uw schade bij uw verzekeringsmaatschappij. Ons gedetailleerde rapport zorgt er voor dat uw verzekeraar precies kan zien wat er aan de hand is geweest en zal hierdoor sneller over kunnen gaan tot uitbetaling van de schade.

Neem daarom bij de eerste tekenen van leiding lekkage altijd zo snel mogelijk contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

leiding lekkage afbeelding