Lekdetectie in Utrecht nodig? Bel

Wat is een lekdetectiebedrijf?

Wellicht heeft u nog nooit van een lekdetectiebedrijf gehoord? Hoewel de naam natuurlijk al een beetje voor zich spreekt, kunt u misschien een beeld vormen van hetgeen een dergelijk bedrijf doet. Een lekdetectie bedrijf is, zoals u inmiddels zal vermoeden, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het detecteren (opsporen) van lekkages.

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om een lekkage op te laten sporen. Zo kunt u het bijvoorbeeld zelf doen, een handige buurman inschakelen of een loodgieter bellen om een lek voor u te vinden. Hoewel de laatst genoemde natuurlijk al als een betere keuze klinkt beschikt deze in de meeste gevallen niet over de geavanceerde apparatuur en detectiemethoden waar een lekdetectiebedrijf wel over beschikt.

Waarom een lekdetectiespecialist inschakelen?

Naast de geschikte apparatuur beschikt een lekdetectie specialist ook over de nodige kennis en ervaring op het gebied van lekkages. U kunt zich waarschijnlijk ook wel voorstellen dat u een leidinglekkage of rioollekkage beter aan een expert kunt overlaten. Hoewel de laatste lekkage vrij ongevaarlijk klinkt is het goed om te weten dat de giftige gassen die een lek in uw riool kunnen afgeven ernstige gevolgen voor uw gezondheid kunnen hebben. Blootstelling aan een te hoge dosis van giftige rioolgassen kan zelfs tot de dood leiden.

Een expert is goedkoper dan u denkt!

Ga dus vooral niet experimenteren met het zelf opsporen van lekkage, maar schakel liever direct een expert in. Naast het feit dat dit veel veiliger is, is het in de meeste gevallen nog voordeliger ook. Een lekdetectie specialist kan namelijk snel en precies uw lek lokaliseren. Hierdoor kan het lek snel verholpen worden en voorkomt u een grotere zogeheten gevolgschade.

MTT helpt u daar graag bij. Wij verzorgen het hele traject van lekdetectie tot reparatie en rapportage. Dit laatste is met name van belang voor uw verzekering. Met ons rapport kunt u eenvoudig aantonen wat de schade is geweest en wordt uw claim sneller uitgekeerd. Zelfs wanneer u zelf voor de kosten op draait zijn wij nog steeds de beste partij. Wij zijn goedkoper dan andere Nederlandse lekdetectie bedrijven.

Wacht bij lekkage nooit te lang en bel ons direct. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook gevolgschade en kosten!

lekdetectiebedrijf afbeelding