Lekdetectie in Utrecht nodig? Bel

Hulp bij opsporen lekkage nodig?

Heeft u last van een lekkage in uw woning en u kunt er maar niet achter komen waar de oorzaak van het lek zit? Zoek dan niet verder. Zelfstandig een lekkage opsporen is namelijk geen eenvoudige opgave. Het grote euvel bij het zoeken naar een lek is dat de plaats waar de sporen van het lek zichtbaar zijn niet altijd de daadwerkelijk bron van de lekkage is. Met name bij waterlekkages is dit een bekend fenomeen.

Op deze manier is het dus eigenlijk zoeken naar een speld in de bekende hooiberg. Daarnaast kunt u zonder de juiste gereedschappen en apparatuur alleen maar achter de oorzaak komen door te gaan slopen, hakken of breken. Dat is op zich niet zo erg, want het lek moet immers gedicht worden. Vervelender is het natuurlijk wanneer u niet de juiste plaats te pakken heeft en steeds verder moet breken om bij de bron te komen.

In deze situatie maakt u alleen maar meer schade dan noodzakelijk is. Hierdoor worden de kosten om het lek en de schade te herstellen natuurlijk alleen maar hoger. In plaats van eigenhandig op onderzoek uit te gaan is het verstandiger om een expert in lekdetectie in te schakelen. Door hun enorme ervaring en het feit dat zij wel over de juiste gereedschappen en detectieapparatuur beschikken is het opsporen van uw lek voor hen "kinderspel".

Wij vinden uw lekkage snel!

Lekdetectie is een vak apart. MTT is specialist in het opsporen en verhelpen van lekkages en de gevolgschade. Loop daarom geen onnodig financieel en lichamelijk risico en schakel ons in zodra u een lek vermoedt. Het lijkt wellicht eenvoudig om even een lek op het dak op te sporen, maar het is gevaarlijker dan u denkt. Waarom zou u echter uw leven gaan wagen als u ook goedkoop hulp in kunt roepen?

Door onze ruime ervaring en speciale detectiemethoden kunnen wij uw lek snel traceren en zo voorkomen dat er verdere schade aan uw woning of inboedel ontstaat. Om de kosten hoeft u het ook niet te laten. Wij zijn het goedkoopstelekdetectiebedrijf in Nederland. Zoek daarom niet verder en schakel ons in bij het opsporen van al uw lekkages.

lekkage opsporen afbeelding