Lekdetectie in Utrecht nodig? Bel

Over ons

Als lekdetectie specialist weet MTT als geen ander lekkages op te sporen in uw woning. Door gebruik te maken van professionele opsporingstechnieken (bijvoorbeeld infrarood, druk of rook) kunnen wij snel de oorzaak van uw lek opsporen.

Het opsporen van de oorzaak van uw lekkage gebeurt overigens zonder dat wij enig hak- of breekwerk hoeven uit te voeren. Zo weet u vooraf precies waar de bron van het lek zich bevind en kan er gericht actie worden ondernomen om het lek te dichten en de schade te herstellen.

Wanneer u ons belt om u lekkage op te sporen, dan kunt u ook op ons rekenen voor het herstellen van de schade. Naast lekdetectie verzorgen wij ook de vakkundige reparatie van alle ontstane schade en de rapportage die u nodig heeft voor het indienen van de schade bij uw verzekeraar. Zo heeft u alles onder 1 dak en dat is natuurlijk wel zo’n prettig idee!

Voor wat betreft de kosten bent u bij ons ook aan het juiste adres. Indien wij wel werkzaamheden voor u uit voeren, dan zijn wij nog steeds de voordeligste lekdetectie van Nederland. Aarzel daarom niet en bel ons direct in geval van een lek!

lekdetectiebedrijf afbeelding