Lekdetectie in Utrecht nodig? Bel

Last van een vloerverwarming lekkage?

Wanneer er een lek in uw verwarmingssysteem onder uw vloer zit, dan is het niet zo eenvoudig om dit op te merken. Een lekkage in uw vloerverwarming wordt door de meeste mensen pas opgemerkt wanneer het lek al enige tijd aanwezig is. Bij vloertegels zult u een lek veel eerder herkennen, aangezien de voegen tussen de tegels vochtig worden en donkerder van kleur. Heeft u echter laminaat liggen, dan kan de lekkage grote tijd aanwezig zijn voordat u het zult opmerken.

Bij laminaatvloeren wordt de lekkage vaak pas ontdekt, zodra het laminaat gaat vervormen of uitzetten. Het kan ook voorkomen dat u een muffe lucht gaat ruiken en daardoor kunt vermoeden dat er een lek is. In deze situatie zijn het de schimmels die "verraden" dat er een lek is. Een beter leefklimaat is er voor een schimmel overigens niet. Een goede vochtige omgeving en de heerlijke warmte van uw vloerverwarming.

Vloerverwarming lekkage opsporen

Zodra u heeft ontdekt dat er een mogelijke lekkage is, dan is het verstandig om een lekdetectiebedrijf in de hand te nemen. Eigenhandig een dergelijk lekkage opsporen is vaak onbegonnen werk en kunt u alleen realiseren door de vloer open te breken. Een lekdetectiebedrijf kan met thermische apparatuur precies zien waar het lek in uw vloerverwarming zit, zonder dat er ook maar iets gesloopt hoeft te worden. Dat is natuurlijk wel zo praktisch, omdat niemand weet waar de oorzaak zich precies bevindt.

Wij repareren uw lek snel

Na het lokaliseren van het lek kan er begonnen worden met het herstellen er van. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier bij helpen. Onze ervaren medewerkers maken gebruik van professioneel gereedschap om uw lek zo snel mogelijk weer op te kunnen lossen. Het maakt hierbij niet uit of de lekkage is ontstaan in de leidingen van uw vloerverwarming of de leidingen van uw cv installatie. Wij sporen het voor u op en herstellen de schade voor u!

Rapportage voor verzekering

Een dergelijke schade aan uw voerverwarming zult u natuurlijk op uw opstalverzekering willen verhalen. Om u hierbij van dienst te zijn zullen wij een rapportage opmaken die u kunt opsturen naar uw verzekeringsmaatschappij of adviseur. Dit rapport helpt u bij de afwikkeling van de schade en versnelt in de meeste gevallen de uitbetaling van de schade.

Een andere reden om voor ons te kiezen is dat wij u bij lekkage graag alle zorgen uit handen nemen. Onze professionele ondersteuning heeft al velen geholpen om de schade snel te vergeten. Daarnaast zijn wij het goedkoopste lekdetectiebedrijf dat u kunt vinden in Nederland.

Laat uw vloerverwarming lekkage dus niet groter worden en bel ons direct!

lekkage vloerverwarming afbeelding