Lekdetectie in Utrecht nodig? Bel

Waterleiding lekkage! Wat nu?

Een lekkende waterleiding kan werkelijk iedereen overkomen, ongeacht of u nu in een oude- of nieuwbouw woning woont. Natuurlijk is de kans op lekkage van oude leidingen wat groter, echter hoeft het namelijk niet altijd de leiding zelf te zijn die stuk is gegaan.

Het kan bijvoorbeeld ook een koppeling van twee leidingen zijn die ineens begint te lekken. Slecht gemonteerde koppelingen zijn een bekende oorzaak van lekkages. Daarnaast zijn ook uw (water)leidingen van uw cv installatie of boiler een potentiële bron voor een lek.

Een ding is zeker een lekkende leiding kan tot vervelende schades aan uw woning en inboedel leiden. Zeker wanneer u de schade niet tijdig in de gaten heeft. Muren en plafonds kunnen namelijk veel vocht opnemen, voordat de schade goed zichtbaar is. Wacht daarom bij een lekke waterleiding in uw muur of plafond nooit lang met het inschakelen van een lekdetectiebedrijf. Hoe eerder u er bij bent, hoe kleiner de kans op grote gevolgschade.

Het opsporen van waterleiding lekkage

Het vinden van een water lekkage is geen gemakkelijke opgave. Water heeft namelijk de vreemde eigenschap dat het zich tot op de meest onverwachte plaatsen kan verplaatsen. Zelfs tegen de zwaartekracht in, door bijvoorbeeld de zuigende werking van stenen of betonnen muren. In dat geval ziet u de lekkage wel, maar heeft geen idee of deze nu van boven of van beneden komt.

Lekkage? Wij lossen het voor u op!

Om de oorzaak van een water lek te vinden kunt u beter een specialist op het gebied van lekdetectie inhuren. Wij kunnen door middel van geavanceerde apparatuur elke waterlekkage voor u opsporen en dat zonder uw muren open te hoeven breken! Heeft u een waterleiding lekkage in uw muur? Schakel ons dan direct in en wij vinden het voor u.

Naast het lokaliseren van lekkages verhelpen wij deze natuurlijk ook direct voor u en herstellen mogelijke gevolgschade die door het lek is ontstaan. Tevens verzorgen wij een rapport op van de schade dat u kunt opsturen naar uw verzekering. Dit rapport zorgt er voor dat uw verzekering precies weet wat er is gebeurd en kan daardoor uw schadeclaim sneller afhandelen.

Mocht u de kosten van het opsporen en herstellen voor eigen rekening moeten nemen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. MTT is de goedkoopste lekdetectie expert van Nederland. Aarzel daarom niet langer en bel ons zodra u een lek heeft!

waterleiding-lekkage afbeelding